Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
😍 Gümüşhane'den Direkt Kargo
🎁 2000 TL üzeri siparişlerde Fincan Takımı Hediye
Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
Sütlü Çikolatalı Bademli Hurma

Sütlü Çikolatalı Bademli Hurma

Tatlı seçeneklerinde sütlü alternatiflerden yana kullananlar için özgün bir tat olan sütlü çikolatalı bademli hurma zor zamanlarda kurtarıcı olmaktadır. Özellikle yoğun tatlı krizlerinde ilaç gibi geldiği için tatlı seven bireylere alınabilecek en güzel yiyecek seçeneklerinden biri olarak bilinir. Beyaz çikolata, sütlü çikolata ile bademli hurma yapılarak sağlıklı şekilde tüketilebilir. Ancak bireylerin zamanı yok ya da üşeniyorsa hızlı olarak internet üzerinden sipariş de verebilir. Eğer internet üzerinden sütlü çikolatalı bademli hurma alınacaksa güvenilir, hijyenik koşullara dikkat edilen firmalardan alınması gerekir.

               Bireyler evde sağlıklı sütlü çikolatalı bademli hurma yapmak isterse gerekli malzemeler şunlardır: hurma, badem, sütlü çikolatadır. Hurmanın çekirdekleri çıkarıldıktan sonra içlerine kabukları soyulmuş bademler yerleştirilmelidir. Sonrasında bireyler eritilmiş sütlü çikolataya hurmaları batırmalı ve 10 dakika kadar çikolataların soğumalarını bekleyerek servis etmelidir.

Çikolatalı Hurma Nerede Satılır?

               Sütlü çikolata ile yapılan tatlıların taze, organik ve dayanıklı şekilde satılması önem taşır. Özellikle internet üzerinden sütlü çikolatalı hurma siparişleri yaz ya da bahar aylarında satılırken erimemesi için önlemler alınarak müşterilere ulaştırılmalıdır. Sütlü çikolatalı bademli hurma taze ve hijyenik koşullarda üretilerek müşterilere sunan yer ise pestil.net olarak bilinir. Müşteri iletişiminde açıklık ve güvenlik esasına dayalı politika sayesinde birçok kişinin güvenini kazanmıştır. Aynı zamanda toplu tatlı, kuruyemiş ya da kuru meyve siparişleri verilebilir.

KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI İLE GÜMÜŞHANE'DEN DİREKT KARGO

Pestil ürünlerimizi incelediniz mi?

Cevizli Pestil

Cevizli Pestil

Cevizli Köme

Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Sade Dut Pestili

Sade Dut Pestili