Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
😍 Gümüşhane'den Direkt Kargo
🎁 2000 TL üzeri siparişlerde Fincan Takımı Hediye
Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
Kuruyemişin İçindeki Vitaminler Nelerdir?

Kuruyemişin İçindeki Vitaminler Nelerdir?

Kuruyemişin İçindeki Vitaminler Nelerdir?

Kuruyemişlerin birçoğunda günlük olarak alınması gereken vitamin ve mineraller bulunur. Bu sayede kişiler sağlıklı ve doğal şekilde günlük vitamin ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Özellikle diyet listelerinde ara öğün olarak kuruyemiş önerilir. Kuruyemişler hem kişileri tok tutarak porsiyonların azalmasına yardımcı olur hem de bazı kuruyemişler metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak kilo vermeyi kolaylaştırır. Birey formda kalma hedefi varsa ve çok yüksek kalori almak istemiyorsa kuru meyveler ya da kuruyemişlerden faydalanabilir.

Kuruyemişlerin içinde birçok vitamin, mineral vardır. Hem gelişim döneminde olan çocuklar hem de yetişkinler rahatlıkla kuruyemiş tüketebilir. İster kavrulmuş ister çiğ olarak tüketilebilen kuruyemişlerin taze olması son derece önemlidir. Bireyler kendi damak zevklerine uygun olan kuruyemişler ve kuru meyvelerde vücutları için gerekli olan vitamin, mineral gibi destekleri en sağlıklı, etkin şekilde alır. Organik, taze, özenle hazırlanmış kuruyemiş pestil.net üzerinden hızlı şekilde alınır. Özellikle müşterilerine verdiği önem ile bilinen marka olan pestil.net ürünlerini hijyenik şartlarda üretilmesi, paketlenmesine dikkat eder. Böylece kuruyemişler, pestil ve kuru meyveler uzun süre dayanıklı şekilde tüketilebilir. En çok tüketilen kuruyemişler ve faydaları şu şekildedir:

  • Kabak çekirdeği: Böbrek hastalıklarının iyileşme sürecini hızlandırır. İdrardan kan gelme durumu varsa bunu giderde konusunda başarılıdır. Prostatı önler ve iyileşme sürecini hızlandırır. Kabak çekirdeği E vitamini açısından oldukça zengindir.
  • Ay çekirdeği: En sık tüketilen kuruyemişler arasında yer alır. Dolaşım sisteminin düzenlenmesinde etkilidir. Cinsel performansı artırır. Sinir sistemi üzerinde olumlu etkileri vardır.
  • Antep Fıstığı: Bünyeye enerji verir. Sinir sistemini düzenler. Böbrek ve safra kesesi taşlarının daha rahat ve ağrısız şekilde giderilmesine yardımcı olur. Zayıflamaya yardımcı olur ve kan şekerinin dengelenmesini sağlar.
  • Fındık: İçeriğinde yağ, protein, karbonhidrat bulunur. Aynı zamanda vücut için gereken vitamin ve mineraller açısından çok zengindir. B, E vitaminleri açısından zengindir. Zihin performansını olumlu etkileri vardır.

Günlük Ne Kadar Kuruyemiş Tüketilmelidir?

Günlük olarak atıştırmalık isteği kuru meyve ya da kuruyemişler ile sağlamak oldukça sağlıklıdır. Özellikle günde bir avuç kuruyemiş tüketmek vücut üzerinde olumlu etkiler yaratılmasına yardımcı olur.

KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI İLE GÜMÜŞHANE'DEN DİREKT KARGO

Pestil ürünlerimizi incelediniz mi?

Cevizli Pestil

Cevizli Pestil

Cevizli Köme

Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Sade Dut Pestili

Sade Dut Pestili