Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
😍 Gümüşhane'den Direkt Kargo
🎁 2000 TL üzeri siparişlerde Fincan Takımı Hediye
Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
Hurma ile Eşsiz Lezzetlerde Tatlı Nasıl Yapılır?

Hurma ile Eşsiz Lezzetlerde Tatlı Nasıl Yapılır?

Hurma tatlı krizlerinde en çok tercih edilen sağlıklı atıştırmalık olarak bilinir. Aynı zamanda yüksek besin değeri ile vücuda sayısız faydası vardır. Hurma şekere karşı hassasiyeti olanlar için şeker oranı az olan türü tercih edilmeli ve tariflerde kullanılmalıdır. Böylece kişilerin kan şekeri dengesi ile oynanmamış olacağı için tehlikeli sonuçlar doğurmaz.

Yoğun tatlı krizleri için hurma ile lezzetli tatlılar yapılabilir. Hindistan cevizli, fındıklı hurma topları en çok tercih edilen tarifler arasındadır. Hurmalar belirli bir süre suda bekletilerek yumuşatılmalı ve blender içine atılmalıdır. Üzerine az kakao, kırılmış fındık atılmalı ve homojen hale gelinceye kadar karıştırılmalıdır. Karışım, ufak toplar haline getirilmeli ve Hindistan cevizine batırılmalıdır. Hurma topları kahve ve çay yanında servis edilebilir.

Bademli Hurma Tarifi

               Yoğun tatlı sevenler hurma ve çikolata ikilisi ile farklı, özgün tatlar elde edebilir. Özellikle en çok tercih edilen tarif ise çikolatalı, bademli hurma olarak bilinir. Evde de kolaylıkla yapıldığı gibi internet üzerinden de hızlı, güvenle alınabilir. Bademli hurma pestil.net üzerinden güvenle sipariş verilebilir. Bademli hurma yapımı oldukça basittir. Dikkat edilmesi gereken nokta ise kullanılan ürünlerin taze, organik olması ve hijyenik koşullarda yapılmasıdır. Hurmaların çekirdekleri çıkarıldıktan sonra kişiler istediği kadar kabuğu çıkarılmış bademleri yerleştirebilir. Bireyler isterse benmari usulü eritilmiş çikolataya batırabilir. Ancak bademli hurma sade olarak, lezzetli şekilde yenilebilir.

KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI İLE GÜMÜŞHANE'DEN DİREKT KARGO

Pestil ürünlerimizi incelediniz mi?

Cevizli Pestil

Cevizli Pestil

Cevizli Köme

Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Sade Dut Pestili

Sade Dut Pestili