Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
😍 Gümüşhane'den Direkt Kargo
🎁 2000 TL üzeri siparişlerde Fincan Takımı Hediye
Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
Evde Cevizli Pestil Nasıl Yapılır?

Evde Cevizli Pestil Nasıl Yapılır?

Bireyler günlük enerji ihtiyaçlarını tükettikleri yiyecekler tarafından karşılar. Besin değeri yüksek, sağlıklı, katkı maddesi içermeyen yiyecekler tüketmek kişilerin sağlıklarını koruması adına yapacağı en önemli alışkanlıktır. Evde sağlıklı atıştırmalık yapmaya vakti ve enerjisi olmayan kişiler güvenilir markaları tercih ederek kuruyemiş, pestil, kuru meyve gibi sağlıklı atıştırmalıkları satın alabilir. Bireylerin sağlığına önem veren, hijyenik koşullarda üretilen organik, taze cevizli pestil kişilere enerji verir. İnternet üzerinden hızlı ve güvenli şekilde cevizli pestil almak için pestil.net üzerinden sipariş verilebilir. Taze, organik ürünlerle yapılan pestil çeşitleri belirli sıcaklığı koruyacak şekilde müşterilere ulaştırılır.

 Cevizli pestil kişilerin günlük alması gereken vitamin ve mineralleri karşıladığı için sağlıklı atıştırmalık alternatifleri arasında yer alır. Evde cevizli pestil yapmak için gereken malzemeler: ceviz, pekmez, su, un, nişasta, şekerdir. Öncelikle bir gün bekletilen cevizler iğne yardımı ile delinerek ipliğe geçirilmelidir. Su ve pekmez kaynamaya başlamadan bir miktar ayrılmalıdır. Kaynayan karışımın içerisine un ve nişasta eklenmelidir. Homojen kıvama gelince ve kaynayıncaya kadar karıştırılmalıdır. Üzerine şeker atılmalı ve eriyinceye kadar karıştırılmaya devam edilmelidir. Sonrasında kenara ayrılan su pekmez karışımı yavaşça eklenmelidir. Karışım katı forma ulaşınca cevizler batırılmalı ve en az iki gün soğuması ve yapısının oturması için beklenmelidir.

Ceviz Pestil Nasıl Saklanılmalı?

 Cevizli pestil hem lezzetli hem de enerji veren en değerli besinler arasında yer alır. Cevizli pestilleri uzun süre bozulmadan durması için dikkatli şekilde saklamak gerekir. Cevizli pestil, direkt güneş ışınlarına maruz kalmamalı ve kuru ortamlarda saklanmalıdır.


KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI İLE GÜMÜŞHANE'DEN DİREKT KARGO

Pestil ürünlerimizi incelediniz mi?

Cevizli Pestil

Cevizli Pestil

Cevizli Köme

Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Sade Dut Pestili

Sade Dut Pestili