Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
😍 Gümüşhane'den Direkt Kargo
🎁 2000 TL üzeri siparişlerde Fincan Takımı Hediye
Kapıda Nakit Ödeme Kolaylığı
🚛 950 TL ve üzeri Siparişlerde Ücretsiz Kargo
Cevizli Anne Pestil Nasıl Yapılır?

Cevizli Anne Pestil Nasıl Yapılır?

Pestil içerdiği meyve posaları, pekmez sayesinde besin değeri oldukça yüksek gıdaların başında gelir. Bu nedenle günlük enerji düşüşü yaşandığında ya da halsizlik gibi durumlar söz konusu olduğunda cevizli anne pestili en iyi atıştırmalık alternatifi olabilir. Bol miktarda ceviz içeren yiyecekler arasında olan anne pestilinin diğer ismi Gümüşhane anne pestilidir. Anne pestili bol miktarda kayısı gibi meyvelerin posalarından yapılır ve içine ceviz, fındık gibi besleyici değeri yüksek olan kuruyemişler ilave edilir.

Cevizli anne pestili malzemelerinin içerisinde sindirimi, dolaşımı düzenleyen birçok vitamin barındıran ürünler bulunur. Cevizli anne pestili malzemeleri şunlardır: pekmez, un, su, nişasta, şeker ve cevizdir. Evde cevizli anne pestili yapımında ilk olarak su ve pekmez kaynatılır. Kaynayınca bir miktar kenara ayrılır ve sonra ilave edilir. Su ve pekmez kaynadıktan sonra içine yavaşça nişasta ve un eklenir ve karıştırılır. Homojen kıvama geldikten sonra üzerine şeker eklenir ve eriyene kadar karıştırma işlemi devam edilir. Üzerine ayrılan su ve pekmez katılır ve kıvamı yoğunlaşana kadar karıştırmaya, kaynamaya devam edilir. Yapısı yoğunlaşınca belirli şekil verilir ve iç kısmına bolca ceviz ilave edilir.

Lezzetli Cevizli Anne Pestil Fiyatları

Özgün, besleyici ve farklı tada sahip olan cevizli anne pestilinin fiyatları miktara göre değişmektedir. Aynı zamanda organik, taze cevizli anne pestili diğer ürünlere oranla fiyatı artabilmektedir. Gümüşhane anne pestili 69 TL’den 134 TL’ye kadar fiyatlandırılmaktadır.

KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI İLE GÜMÜŞHANE'DEN DİREKT KARGO

Pestil ürünlerimizi incelediniz mi?

Cevizli Pestil

Cevizli Pestil

Cevizli Köme

Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Bol Cevizli Köme

Sade Dut Pestili

Sade Dut Pestili